lauantai 12. heinäkuuta 2014

Isojärven kansallispuistossa 1. - 2.7.

Poikkesimme tyttäreni Emman kanssa isojärven kansallispuistossa telttailemassa. Matkaan piti alun perin lähteä jo viikonloppuna, mutta kun satoi koko ajan niin siirrettiin reissua. Ajelimme puistoon Tampereen mummolan kautta.

Tässä tutustutaan puiston karttaan ja nähtävyyksiin.

Maasto oli aika mäkistä, isoja kiviä ja kallioita. Tässä lepuutellaan yhden ison nousun jälkeen.


Mäkien ja kivien lisäksi oli useita hienoja erämaajärviä. Tässä niistä ensimmäinen, missä oli myös laavu ja nuotiopaikka vapaana. 


Jatkoimme kuitenkin matkaa seuraavalle laavulle. Siellä oli jo vieraita, joten pidimme vain lyhyen tauon ja jatkoimme vielä kohti itse Isojärveä. Sen laavu ei kuitenkaan ollut kovin miellyttävä, vaan keskellä pusikkoa ja muutenkin vähän ankea paikka. Matka jatkuu siis edelleen. Tässä pari otosta matkalta.Emme valitettavasti nähneet majavia, mutta niiden pesiä kuitenkin muutaman.

Saavuimme noin klo 22 aikaan neljännelle leiripaikalle, mihin sitten päätimme jäädä yöksi. Nuotio pystyyn makkaroiden paistoa varten.


Koko yön satoi vettä, joten meitä nukuttikin hyvin. Aamulla oli sitten kaunis ilma, mutta toki luonto erittäin märkää. Aamulla leiripaikka oli edelleen kaunis.


Kävelimme takaisin autolle puolen päivän aikoihin.
Mukava pikkuinen reissu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.