sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Syysretkeilyä


Lauantaina 5.10. Retkeilijät Hilla ja Moona taustajoukkoineen suuntasivat Turengin Kesijärvelle viettämään syksyistä iltaa ja jännittävää telttayötä metsässä. Tässä teltta on saatu jo pystyyn ja nukkumisvarusteita laitellaan sisälle. Homma saatiin juuri valmiiksi ennen pimeän tuloa.


Paikka on oikein mukava, järven rannalla, pienen kävelymatkan päässä autolta, mutta kuitenkin tähän hommaan juuri sopivasti erämaa meininkiä.


Paistettiin makkaraa ja hörpättiin kaakaota. Ei satanut, tuuli juuri sopivasti että nuotio eli hyvin ja puut humisivat mukavasti. Järvellä pari joutsenta ääntelivät välillä ja vastarannalta näkyi himmeä valo järven ainoasta mökistä. Puoli kymmenen aikaan kömmittiin telttaan lukemaan iltasatuja ja rauhoittumaan. Moona jäi tyytyväisenä eteistilaan kissakäärölle reppujen päälle.


Telttavalo kun oli sammutettu, Hilla kyseli pari kertaa tuulen huminasta puissa ja nukahti sitten tyytyväisenä isukin ja enon väliin. Yö meni sujuvasti, Hilla taisi kerran nousta puoliksi istumaan ja varmisteli että kaikki on hyvin ja jatkoi nukkumista. Aamulla heräiltiin auringon paisteeseen siinä klo 9 aikoihin. Hilla oli 2/3 makuupussissa mutta ihan tyytyväisenä. Vahvaa retkityttö ainesta.
Aamupalaksi puuroa, leirin purku ja sitten kävellen lähimaastoa tutkimaan.


Ajatusten vaihtoa kaverusten kesken.


Lounaspaikalla Kesijärven toisella rannalla. Alkupalaksi tarjolla iloista Hillaa.


Mondulikin niin nauttii kun saa olla retkellä mukana.


Kiva retki, arvatenkin tällä porukalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.