torstai 25. heinäkuuta 2013

Pojat Roomassa keskiviikko ilta

Buongiorno!
Tässä vielä eilisen illan puuhastelut ja aamuterveiset.

Yritin käydä ulkona kävelyllä siinä klo 19 aikoihin mutta heti jo 20min rauhallisen varjokävelyn jälkeen olin ihan hiessä kalsareita myöten. Ei nautinnollista. Joko näillä paikallisilla on uskomaton kunto tai geeneissä se että kuumassa on kivaa, kun eivät näytä hikoilevan ollenkaan. Veikkaan ensimmäistä joten kotona treenausta pitää edelleen kiristää.
Tässä matkalla nähty uusi vaihtoehto perheen 2. Autoksi.


Täällä muuten parkkeerataan miten sattuu, tässä yksi uusi idea Suomeen tuotavaksi.


Ilta istuttiin sitten ilmastoidussa huoneessa, musiikkia youtubesta kuunnellen ja jääkaapin juomia tyhjennellen.


Arvuuteltiin elokuvien tunnusmusiikkeja ja höntsäiltiin. Lähdimme pari kertaa ohikulkemaamme ravintolaan syömään. Pojilla oli niin vahva ote hommasta, että reitti näkyi selvästi jopa ilman navigaattoria. 


Tunnin hikikävelyn jälkeen saavuimme täysin outoon paikkaan, ja navigaattorikin päätti pyöriä ympyrää. Olimme ilmeisesti lähellä maan keskipistettä. Kauhea nälkä ja vielä kauheampi vessahätä. Nyt tarvitaan nopeita ratkaisuja. Suunnistimme äänten luokse ja menimme ensimmäiseen ravintolaan mikä tuli eteen. Tämä olikin loistava valinta, Miska sai parasta pizzaa ikinä ja Aaro samoin parhaan Tiramisun. Mikukin sai taas yhden yllätys drinkin, se oli tällä kertaa ihan ok. Alla the pizza, njami.


Palasimme hotellille hieman klo 01 jälkeen iloisissa merkeissä.


Viimeinen ilta Roomassa vietetty ja huomenna kotia kohti. Boarding pass tulostettu ja suunnitelma selvä. Klo 11 mennessä on huoneen luovutus, mistä menemme kamojen kanssa Euroma2 ostoskeskukseen ja ehkä uimaan myös (uimahalli vieressä). Sieltä junalla tai taksilla lentokentälle ajoissa (klo 17 mennessä) ja nokka viileää ja rauhallista Suomea kohti. Viimeinen blogipäivitys tulee varmaan sitten Suomesta. 
Arrivederci.

1 kommentti:

  1. Me lähdetään parin tunnin päästä kentälle ajeleen teitä vastaan. Tuliaiset valmiiksi :) See ya!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista.