maanantai 29. heinäkuuta 2013

Sunnuntai pyöräilyä

Kirsi ja Emma menivät Vanhan ajan lelumarkkinoille Forssaan omaa myyntipöytää hoitamaan. Lähdin mukaan kuten tapana on. Otin mukaan pyörän ja lähdin sillä polkemaan puoli yhdeksän aikaan aamusta kohti Someroa. Aurinko paistoi ja maalaismaisemia oli kiva katsella Rooman hulinan jälkeen. Somerolla kävin kaupassa ja jatkoin Helsingin suuntaan kunnes kännyin Liesjärvelle päin. Matkalla tapasin yhden harmaapartaisen pyöräilijän, joka ei osannut kertoa missä lähin kauppa on (vesi oli vähissä), mutta totesi kolme kertaa että minulla ei ole pyörässä mittaria. No, näitä tapauksia välillä tulee vastaan. Meitä on moneen lähtöön, mikä on ihan hyvä asia.
Liesjärven kansallispuiston jälkeen oli kaunis jokipaikka.


Kävin myös Tammelan Saaren kansanpuistossa, mikä oli mukavan oloinen kesäpäiväpaikka ja järven (Suujärvi) vesi aivan älyttömän kirkasta ja puhtaan oloista. Kioskista (auki elokuun 12. Päivä asti, jokapäivä noin klo 10-18) olisi saanut esim. makkaraperunat 4,50 eurolla, mutta kun ei ollut käteistä niin ei nyt onnistunut. Tänne on pakko tulla vielä uudelleen.



Tammelassa kaupasta lihapiirakkaa ja mehua. Takaisin Forssaan messuille, muutaman mutkan kautta jotta sain 100km lenkin täyteen. Kokolailla tasan klo 15 perillä, Vajaa 5 tuntia polkien. Mukava reissu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista.